FAQ items aan het laden...
Bezoek onze fabrieksshowroom in Cuijk. Maak hier uw afspraak.
Online kijkje in onze fabrieksshowroom? Plan hier uw videocall.

Welkom in de fabrieksshowroom van B DUTCH in Cuijk

Benieuwd hoe onze verlichting en luxe badkamers met design badkamermeubels, wastafels, baden, douchevloeren, kranen, spiegels en veel meer, er in het echt uitzien? Dat kan als u een bezoek brengt aan onze fabrieksshowroom. U kunt ook een afspraak maken voor een videogesprek vanuit onze fabrieksshowroom met een van onze adviseurs. Klik hier voor meer informatie.

LET OP: Wilt u een adviesgesprek of een lichtplan? Maak dan altijd vooraf een afspraak. Indien u spontaan onze fabrieksshowroom bezoekt, is de kans groot dat onze adviseurs al bezet zijn.

In onze fabriek in Cuijk (Noord-Brabant, op ca. 1 uur 15 min. rij-afstand van Amsterdam) heeft B DUTCH een eigen fabrieksshowroom waar een aantal design  luxe badkamermeubels, wastafels, ligbaden, douche-opstellingen en toiletfonteinen staan opgesteld in combinatie met mooie eigen kranen, spiegels, verlichting en unieke wand- en vloertegels. Klik hier voor de B DUTCH badkamer website.

B DUTCH fabriek Cuijk. Badkamer inspiratie of keuken inspiratie nodig? Bezoek de B DUTCH fabrieksshowroom in Cuijk. B DUTCH is een puur Nederlands design label voor luxe tijdloze badkamers, keukens en andere grote interieurelementen zoals kastenwanden en haarden. B DUTCH verkoopt direct af-fabriek aan de klant.

U koopt direct bij B DUTCH: scherpe af-fabriek prijzen

B DUTCH is in staat om goedkoper te leveren dan vele andere aanbieders die werken met dezelfde topkwaliteit materialen en afwerking. Dat scheelt tot wel 40%. Er zit namelijk geen schakel tussen klant en fabriek. Een uniek concept waarbij u heel veel op maat naar uw persoonlijke smaak samen kunt stellen. Bij ons krijgt u een voorstel gebaseerd op transparante eerlijke prijzen, hoogstaande kwaliteit en snelle levertijden! Wij adviseren u graag in onze fabriek en fabrieksshowroom in Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie badkamer opstellingen staan die u zullen verbazen over alle mogelijkheden! In onze showroom ziet u ook de collectie verlichting. U kunt via dit contactformulier een afspraak maken om langs te komen in Cuijk voor een adviesgesprek.

Milano badkamermeubelen van B DUTCH. Luxe badkamerkasten, badmeubel. Wastafelmeubel Milano is leverbaar in diverse maten en uitvoeringen, ook op maat

Nieuwbouw

Het B DUTCH designteam staat niet stil, wat ook gevolgen heeft voor onze productie faciliteiten en fabrieksshowroom. Inmiddels is er opnieuw sprake van een uitbreiding van de fabrieksshowroom die bijna klaar is en zijn er voor nieuwe designcollecties die aanstaande zijn ook nieuwe machines gekocht die flink wat plaats in gebruik nemen. Maar daarmee houdt de beschikbare ruimte in het huidige pand dan ook op. Reden voor uitbreiding! In 2022 gaan we van start met het de nieuwbouw waarbij we het huidige pand flink uit gaan breiden. Deze artist impression geeft u een mooie indruk van hoe het gaat worden. De nieuwbouw is in 2023 gereed.

B DUTCH Cuijk Nieuwbouw 2023

Het B DUTCH ontwerpersteam

B DUTCH heeft niet alleen een mooie verlichtingslijn. Op onze badkamer site, maar zeker ook in de fabrieksshowroom in Cuijk krijgt u een duidelijk beeld van de B DUTCH design concepten voor luxe badkamers en andere sanitaire ruimtes. B DUTCH staat voor tijdloze designs die grotendeels naar uw persoonlijke smaak samen te stellen zijn. Wij maken vervolgens uw unieke producten van pure duurzame materialen en onze vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking tot in detail.

Het eigen ontwerpersteam van B DUTCH kan u helpen bij uw lichtplan en de keuze van de verlichting. Wilt u een afspraak maken om de fabriek en fabrieksshowroom te bekijken en te praten met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Duurzame kwaliteit en tijdloos interieur

B DUTCH is gespecialiseerd in alle elementen voor sanitaire ruimtes, ook de verlichting. Dit zijn onder andere complete design badkamers en badkamer elementen zoals RVS kranen, wandclosets, toiletfonteinen, wastafels, waskommen en wasbakken, badkamermeubelen, wastafelonderkasten en badmeubels, ligbaden, douches, douchebakken en douchevloeren en badkamerspiegels. In de fabrieksshowroom in Cuijk krijgt u een duidelijk beeld van onze design concepten en ziet u ook de spots en hanglampen. U bent van harte welkom. Heeft u vragen over één van onze concepten of wilt u een afspraak maken om samen met een B DUTCH adviseur de fabriek en fabrieksshowroom te bekijken? Neem dan contact met ons op.

Badkamermeubelen-badkamerkasten-wastafelmeubelen-badmeubels-MAATWERK-B-DUTCH-Catania_020k
Ligbad LB Bridge 1770 mm. Ligbaden van B Dutch. Dutch design ligbaden, badkuipen, losstaand baden, bad vrijstaand, vrijstaand ligbad en losstaande baden. Vervaardigd van topkwaliteit Solid Surface Corian, verkleurt niet. Ook op maat te maken.
B DUTCH fabriek, werkplaats, Cuijk

Kijken bij de productie?

Een kijkje nemen in onze fabriek om onze vakmensen aan het werk te zien met de beste kwaliteit materialen en machines? Dat kan. Wij kunnen de laatste badkamertrends beschikbaar maken voor een breder publiek door productie in eigen fabriek. Zodoende kunnen wij korte levertijden hanteren en heeft u snel uw (maatwerk) interieur-element in huis. Heeft u vragen over één van onze concepten of wilt u een afspraak maken met één van onze adviseurs om de fabriek en fabrieksshowroom te bezoeken? Neem dan contact met ons op.

Badkamer inspiratie bij B DUTCH. Laat onze ontwerpers meedenken met uw badkamer ideeën en badkamer ontwerpen.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van B DUTCH Design.
Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom in Cuijk.